Høstmeny 2019

Kjære gjest

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Høstmeny 2019”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fikskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.300,-

1.

Hitrakrabbesalat
Knutekål – fennikel – ingefær
*
Pannestekt skate
Ertepuré – kremet sjøkrepssaus
*
Rosastekt vaktel
Kantarell – salvie – vaktelglace tilsmakt madeira
*
Helstekt indrefilet av lam
Saltbakt rødbet – asparagesbønner – ristet sopp
Rosmaringlace – potetpuré 

*
Multeisparfaite
Krumkake – multecoulis

Kr. 945,-

Allergener:  skalldyr, fisk, melk, egg, selleri, hvete

2.

Sitrusgravet ørret
Agurk – salat – dilldressing 
*
Pannestekt torsk
Soya- og ingefærsmør – bakt sellerirot
*
Medaljonger av reinsdyr ytrefilet
Skogsoppstuing – glasert gulrot – stekt rosenkål
Urtestekte amandine – rødvinsglace

*
Pasjonsfrukt panna cotta
Ananas – kokossorbet

Kr. 845,-

Allergener: fisk, selleri, soya, melk, hvete

3.

Karamellisert kamskjell
Blomkålpuré
Kremet blåskjellsaus tilsmakt sitronsmør

*
Rosastekt rype
Rosenkål – spekeskinke – løkpuré og tradisjonell rypesaus
*
Krydderstekt indrefilet av elg
Jordskokkpuré – sopp – viltglace med fjellhonning
Mandelpotet

*
Sjokoladefondant fylt med salt karamell
Skogsbæriskrem

Kr. 845,-

Allergener : bløtdyr, melk, selleri, egg, hvete

4.

Skalldyrsauté estragon
Blåskjell – hummer – kamskjell
Fennikel – asparges – gulrot

*
Chateubriand
Smørstekt sopp – broccoli – pepperglace – røstipotet
*
Crème Brûlée   
Anis- og kanel marinerte appelsinfileter

Kr. 725,-

Allergener: bløtdyr, skalldyr, egg, melk, selleri

5.

Østmarkseterens røkte laks
Salat – estragonrømme – agurk vinaigrette
*
Ytrefilet av hjort
Ristet sopp – rosenkål – gulrotpuré
Mandelpotet – portvinsaus
*
Vaniljemousse fylt med eplekompott
Granny Smith sorbet – nøttekake

Kr. 725,-

Allergener: fisk, melk, egg, hasselnøtt, selleri, mandel

 Spør oss om det lille ekstra …

Frukt eller «fingermat» til apertiffen
Modne oster med brød og tilbehør
Håndlaget konfekt fra vårt konditori

 

Juleklokker

Østmarkseterens Julelunsj

Vår bugnende buffet med varme og kalde juleretter står dekket
mandag – fredag fra kl. 12 – 14 fra 26. november t.o.m. 20. desember

Bordbestilling: Tlf 22 26 12 37 eller ostmarkseteren@ostmarkseteren.no