Vår- og sommermeny 2017

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Vår- og sommermeny 2017”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fiskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.100,-

1.

Kongekrabbesalat
Avocado – estragon – fennikel 
*
Pannestekt skate
Jordskokkpuré – artiskokk – nøttesmør – sitron – kapers
*
Varmrøkt ørret
Blåskjell – asparges
*
Rosastekt andebryst fra Holtegård
Syltet småløk – mais – røsti – andeglace
*
Mascarponekrem
Mandelkake – kaffeiskrem – sprø karamell

Kr. 925,-

Allergener:  skalldyr, bløtdyr, egg, fisk, melk, mandler, selleri

2.

Karamellisert kamskjell
Eple – fennikel
*
Pannestekt ishavsrøye
Bearnaise tilsmakt sitronconfit – asparges
*
Ovnsbakt breiflabb
Sjøkrepssaus – feves – pastinakk – dillpoteter
*
Yoghurt- og pasjonsfruktisparfait
Stekt hvit sjokolade – mangocurd – ananas

Kr. 825,-

Allergener: bløtdyr, egg, melk, fisk, skalldyr, selleri

3.

Smørstekt lysing
Erter – mynte – sitron – hvitvinsaus
*
Rullade av vaktel
Bakt sellerirot – vaktelglace
*
Indrefilet av lam
Sopp – rødbetpuré – aspargesbønner
Rosmarinpoteter – lammeglace tilsmakt sennep og honning
*
Pannacotta
Jordbærsalat – markjordbærsorbet

Kr. 825,-

Allergener : fisk, selleri, melk, pecannøtt, sennep

4.

Noir de bigorre og Coppa de Parma spekeskinke
Tomatsalat med rødløk og balsamicovinagrette – toast – basilikum
*
Grillet chateaubriand
Gulrotpuré – sopp
Krydret rødvinsglace – pommes anna

*
Sjokoladefondant med salt karamell
Rømmeiskrem – bringebær

Kr. 695,-

Allergener: egg, melk, hvete, selleri

5.

Østmarkseterens røkte laks
Reddik og agurkvinagrette – estragonrømme
*
Helstekt kalvefilet
Sesongens grønnsaker – kalveglace tilsmakt honning
Amandinepotet

*
Hvitsjokolade og solbærmousse
Nøttebunn  – melonsalat

Kr. 695,-

Allergener: fisk, selleri, hasselnøtt, mandel, melk, egg

 Spør oss om «det lille ekstra» ;

Jordbær eller «fingermat» til apertiffen
Modne oster med brød og tilbehør
Konditorens håndlaget konfekt