Vår- og sommermeny 2019

Kjære gjest

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Vår- og sommermeny 2019”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om kjøkkensjefens utvalgte oster eller fiskealternativ.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.300,-

1.

Hitrakrabbesalat
Agurk – reddik – sitronrømme
*
Pannestekt skate
Bakt sellerirot og sellerirotpuré – persille – nøttesmør
*
Grillet havabbor
Mousselinesaus – asparges
*
Andebryst stekt og glasert med urter
Potetterrinne – sopp – anisglace – pepperglasert gulrot
*
Millefeuille
Vaniljekrem – karamell – friske bær – jordbærsorbet

Kr. 945,-

Allergener:  skalldyr, fisk, selleri, egg, melk, hvete

2.

Karamellisert kamskjell
Sukkerert – fennikel – sitrusvinaigrette
*
Pannestekt uer
Stekt hjertesalat – soya- og ingefærsmør
*
Ovnsbakt kveite
Dillpoteter – aspargesragu – fritert jordskokk – fløtesmørsaus
*
Mangomousse fylt med pasjonsfrukt
Friske frukter med sitronmelisse – kokossorbet

Kr. 845,-

Allergener: bløtdyr, fisk, egg, soya, melk

3.

Pannestekt fjellørret
Urtesmørsaus – spinat – pastinakk
*
Helstekt perlehøne
Rullade av perlehøneconfite – jordskokkpuré – madeiraglace
*
Indrefilet av lam
Urtebakt sellerirot – smørstekt broccolini
Pommes anna – peppersaus

*
Vanilje- og bringebær pannacotta
Mynte marinert melon – melon sorbet

Kr. 845,-

Allergener : fisk, melk, selleri

4.

Noir de bigorre og Coppa de Parma spekeskinke
Tomatsalat med rødløk- og balsamicovinaigrette – toast – basilikum
*
Grillet okse indrefilet
Asparges – glasert løk – røsti – bearnaisesaus
*
Sjokoladefondant fylt med salt karamell   
Kaffeiskrem – pærekompott – ristete nøtter

Kr. 725,-

Allergener: hvete, selleri, egg, melk, hasselnøtter

5.

Østmarkseterens røkte laks
Eple- og agurkvinaigrette – estragonrømme
*
Helstekt indrefilet av kalv
Sesongens grønnsaker – ovnsstekte amandine
Rødvinsaus

*
Sitronterte
Hvit sjokoladeis – jordbærsalat

Kr. 725,-

Allergener: fisk, selleri, hvete, egg, melk

 Spør oss om det lille ekstra …

Jordbær eller «fingermat» til apertiffen
Modne oster med brød og tilbehør
Håndlaget konfekt fra vårt konditori