Vintermeny 2019

Kjære gjest

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Vintermeny 2019”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fiskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.300,-

1.

Hitrakrabbesalat
Agurk – reddik – dillmajones
*
Ishavsrøye
Fennikel – beurre blanc
*
Perlehøne stekt på skroget
Rødbet – perlehøneglace – syltet løk
*
Pannestekt torsk
Aspargesbønner – jordskokk
Mandelpotetstappe – nøttesmør

*
Hvit sjokolademousse fylt med mango
Pistasje – krydret appelsinfilet

Kr. 945,-

Allergener:  skalldyr, fisk, melk, selleri, pistasj, egg, sennep, mandel

2.

Einebær og rødbetgravet ørret
Dill – agurk – pepperrotkrem
*
Ovnsbakt kveite
Grønnsaker trukket i skalldyrbuljong – safransaus
*
Helstekt ytrefilet av reinsdyr
Rosenkål – sopp – viltglace – urtestekte poteter
*
Pannacotta
Karamelliserte nøtter – kaffeiskrem

Kr. 845,-

Allergener: fisk, melk, skalldyr, egg, selleri, pekannøtt

3.

Karamellisert kamskjell
Limesmør – fennikel – spinat
*
Rosastekt rype
Rosenkål – spekeskinke – tradisjonell rypesaus
*
Langtidsstekt ytrefilet av elg
Gresskar – sellerirot
Mandelpotet – kremet viltsaus

*
Sjokoladefondant fylt med salt karamell
Marinerte skogsbær – vaniljeis

Kr. 845,-

Allergener : bløtdyr, melk, selleri, egg, hvete

4.

Skalldyrsauté
Blåskjell – kongekrabbe – kamskjell
*
Chateaubriand
Saltbakt rødbet – sopp – røsti – rødvinsaus
*
Créme Brûlée
Marinerte multer

Kr. 725,-

Allergener: skalldyr, bløtdyr, selleri, melk, egg

5.

Østmarkseterens røkelaks
Salat – agurkvinaigrette – rømmekrem
*
Ytrefilet av hjort
Ristet sopp og rosenkål – gulrotpure
Mandelpotet – fløtesaus

*
Pasjonsfruktmousse
Kokossorbet – ananaskake

Kr. 725,-

Allergener: fisk, melk, selleri, hvete, egg

 Spør oss om det lille ekstra …

Frukt eller «fingermat» til apertiffen
Konditorens håndlaget konfekt
Husets assorterte makroner