Vintermeny 2018

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Vintermeny 2018”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fiskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.100,-

1.

Hitrakrabbesalat
Safranmajones – eple – agurk
*
Stekt kveite
Sjøkrepssuppe – grønnsaks brunoise
*
Glasert andebryst
Rødbet – sellerirotpuré
*
Helstekt ytrefilet av lam
Grønnsaksterrine – sopp – røsti – lammeglace
*
Pecanøttparfait
Karamell – plommer

Kr. 925,-

Allergener:  …

2.

Varmrøkt ørret 
Pepperrotkrem – rugbrød
*
Pannestekt torsk
Blomkålpuré – soya- og ingefærsmør
feves – spekeskinkechips
*
Ytrefilet av reinsdyr
Kongeøsterssopp – rosenkål- viltglace – røsti
*
Panna cotta
Appelsinsalat – mandarinsorbet

Kr. 825,-

Allergener: …

3.

Karamellisert kamskjell
Beurre blanc – gresskar
*
Rosastekt rype
Rosenkål – spekeskinke – løk og tradisjonell rypesaus
*
Filet av elg
Grønnkål – sopp – mandelpotet – peppersaus med crème fraîche
*
Sjokoladefondant
marinerte bjørnebær – salt karamellis

Kr. 825,-

Allergener : …

4.

Skalldyrsauté
Blåskjell – kongekrabbe – kamskjell
*
Chateaubriand
Jordskokkpuré – aspargesbønner
Røsti – rødvinsglace

*
Créme Brûlée
Ananas – mango – pasjonsfruktcurd

Kr. 695,-

Allergener: …

5.

Østmarkseterens røkelaks
Rømmekrem – dill – salat
*
Ytrefilet av hjort
Ristet sopp og rosenkål – mandelpotet – kremet viltglace
*
Hvit og lys sjokolademousse
Pæresorbet og marinert pære

Kr. 695,-

Allergener: …

 Spør oss om det lille ekstra …

Frukt eller «fingermat» til aperitiffen
Konditorens håndlaget konfekt
Husets assorterte makroner