Høstmeny 2017

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Høstmeny 2017”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fiskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.100,-

1.

Hitrakrabbesalat
Safranmajones – eple – agurk
*
Pannestekt lysing
Sjøkrepssuppe– estragon– sitron
*
Rosastekt andebryst
Andelårsconfit – saltbakte rødbeter
*
Helstekt indrefilet av lam
Bakte grønnsaker – sopp – røsti – lammeglace
*
Eplekompott – kanelis
Hvit sjokolade – rislapper

Kr. 925,-

Allergener:  egg, melk, fisk, gluten, skalldyr, selleri

2.

Lettrøkt ørretrulade 
Sennepdressing – salat – rugbrød
*
Pannestekt torsk
Blomkålpuré – soya- og ingefærsmør
*
Helstekt ytrefilet av reinsdyr
Kongeøsterssopp – rosenkål– syltet småløk
Røsti – viltglace

*
Panna cotta
Karamellkurv – multer– multesorbet

Kr. 825,-

Allergener: egg, melk, soya, fisk, selleri, gluten

3.

Karamellisert kamskjell
Ertepuré – limesmør
*
Rosastekt rype
Rosenkål – spekeskinke – løk og tradisjonell rypesaus
*
Langtidsstekt ytrefilet av elg
Grønnkål – sopp – mandelpotet – peppersaus med crème fraîche
*
Sjokoladefondant fylt med melkekaramell
Vaniljeis– marinerte bjørnebær

Kr. 825,-

Allergener : egg, melg, bløtdyr, gluten, selleri, peanøtt

4.

Skalldyrsauté
Blåskjell – kongekrabbe – kamskjell
*
Chateaubriand
Jordskokkpuré – aspargesbønner – sopp
Røsti – rødvinsglace

*
Créme Brûlée
Ananas – mango – pasjonsfruktcurd

Kr. 695,-

Allergener: egg, melk, selleri, bløtdyr, skalldyr

5.

Østmarkseterens røkelaks
Rømmekrem – dill – salat
*
Ytrefilet av hjort
Ristet sopp og rosenkål – gulrotpuré
Mandelpotet – kremet viltglace

*
Lakris- og solbærisparfait
Plomme – mørk sjokolade

Kr. 695,-

Allergener: egg, melk, fisk, selleri

 Spør oss om det lille ekstra …

Frukt eller «fingermat» til aperitiffen
Konditorens håndlaget konfekt
Husets assorterte makroner