Høstmeny 2018

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Høstmeny 2018”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om vårt fiskealternativ eller kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert med gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.300,-

1.

Hitrakrabbesalat
Knutekål – dillmajones
*
Stekt skate
Fennikel – artiskokk – smørsaus
*
Perlehøne stekt på skroget
Rødbet – perlehøneglace – syltet løk
*
Helstekt indrefilet av lam
Sopp – potet og grønnsaksgrateng – lammeglace tilsmakt sennep
*
Multer og krumkake
Rømmekrem – multesorbet – multecoulis

Kr. 945,-

Allergener:  skalldyr, fisk, melk, egg, hvete, selleri, sennep

2.

Einebær og rødbetgravet ørret
Dill – agurk – surdeig – pepperrotkrem
*
Pannestekt torsk
Blomkålpuré – soya- og ingefærsmør
*
Helstekt ytrefilet av reinsdyr
Rosenkål – sopp – rødvinssaus – urtestekte poteter
*
Eplekake med eplemos
Vaniljemousse – eplesorbet

Kr. 845,-

Allergener: fisk, soya, egg, melk, selleri, hvete

3.

Karamellisert kamskjell
Limesmør – fennikel – spinat
*
Rosastekt rype
Rosenkål – spekeskinke – tradisjonell rypesaus
*
Langtidsstekt ytrefilet av elg
Savoykål – soppterte – mandelpotet – kremet viltsaus
*
Sjokoladefondant fylt med salt karamell
Marinerte skogsbær – vaniljesaus

Kr. 845,-

Allergener : bløtdyr, egg, melk, selleri

4.

Skalldyrsauté
Blåskjell – kongekrabbe – kamskjell
*
Chateaubriand
Saltbakt rødbet – sopp – røsti – okseglace
*
Créme Brûlée
Fersken- mandel – bringebær

Kr. 695,-

Allergener: bløtdyr, skalldyr, melg, egg, selleri, mandel

5.

Østmarkseterens røkelaks
Salat – reddik- og fennikel vinaigrette – rømmekrem
*
Ytrefilet av hjort
Ristet sopp og rosenkål – glaserte gulrøtter
Mandelpotet – fløtesaus

*
Kokos og pasjonsfruktmousse
Mangosorbet – ananas

Kr. 695,-

Allergener: fisk, egg, melk, selleri

 Spør oss om det lille ekstra …

Jordbær eller «fingermat» til apertiffen
Konditorens håndlaget konfekt
Husets assorterte makroner

Juleklokker

Østmarkseterens Julelunsj

Vår bugnende buffet med varme og kalde juleretter står dekket
mandag – fredag fra kl. 12 – 14 fra 27. november t.o.m. 21. desember

Bordbestilling: Tlf 22 26 12 37 eller ostmarkseteren@ostmarkseteren.no