Vår- og sommermeny 2018

Østmarkseteren har gleden av å presentere årets ”Vår- og sommermeny 2018”.
Alle våre menyer blir selvfølgelig laget av de ferskeste og beste råvarer som kan skaffes.
I tillegg har Østmarkseteren sitt eget røkeri hvor vi produserer vår egen røkelaks.
Vårt konditori står for all vår bakst fra brød til bryllupskaker.
Spør oss gjerne om kjøkkensjefens utvalgte oster.
Vi ber om at alle selskaper samler seg om en meny, i den utstrekning det lar seg gjøre.
Ring oss gjerne for nærmere opplysninger: 22 26 12 37.

Østmarkseteren ”Grand Menu”

Vårt kjøkken komponerer en 7 retters meny, laget av sesongens beste råvarer,
akkompagnert av gode viner fra vår vinkjeller.

For minimum 4 personer ved bestilling.

Pris pr. couvert inkl. vin kr. 2.100,-

1.

Kongekrabbe
Salat – reddik – knutekål
*
Pannestekt skate
Jordskokkpuré – artiskokk – nøttesmør – sitron – kapers
*
Ovnsbakt røye
Dill – blåskjellragu
*
Urtestekt andebryst
Gulrotpuré – sopp – røsti – anisglace
*
Pasjonsfruktmousse
Hvit sjokolade – mangosorbet

Kr. 925,-

Allergener:  …

2.

Karamellisert kamskjell 
Asparges – sitronsmørsaus
*
Pannestekt uer
Hjertesalat – soya- og ingefærsmør
*
Ovnsbakt kveite
Asparges – kremet skalldyrsaus – duchesspotet
*
Melkesjokoladeisparfait
Kokossorbet – nøttebunn

Kr. 825,-

Allergener: …

3.

Lysing
Mousselinesaus – spinat
*
Lun vaktelsalat
Rødbeter – hasselnøtter
*
Lam indrefilet
Potetgrateng – portebellosopp – rosmarinsaus
*
Pannacotta tilsmakt mynte
Melon – markjordbærsorbet

Kr. 825,-

Allergener : …

4.

Noir de bigorre og Coppa de Parma spekeskinke
Tomatsalat med rødløk og balsamicovinagrette – toast – basilikum
*
Grillet chateaubriand
Glaserte gulrøtter – syltet løk – sopp – krydderglace
Pommes anna

*
Sjokoladefondant med salt karamell
Pære – vaniljeis

Kr. 695,-

Allergener: …

5.

Østmarkseterens røkte laks
Reddik og agurkvinagrette – estragonrømme
*
Helsekt kalvefilet
Sesongens grønnsaker – estragonstekte poteter – rødvinsaus
*
Pavlova
Friske bær – vaniljekrem – sitronis

Kr. 695,-

Allergener: …

 Spør oss om det lille ekstra …

Jordbær eller «fingermat» til apertiffen
Modne oster med brød og tilbehør
Konditorens håndlaget konfekt